foto: Jovo Marjanović
foto: Jovo Marjanović

Sala Bitef teatra

Uz kupljenu ulaznicu u sali Bitef teatra publika će moći da uživa u “živom” pozorištu, odnosno prisustvuje izvođenju predstava glavnog programa Dolina jeze i Biti Arijela F u sali Bitef teatra. Kapacitet gledališta u sali je smanjen, u skladu sa higijensko-epidemiološkim merama i sprovođenjem protokola.

Ulaznice za predstave glavnog programa (koje se prikazuju u sali Bitef teatra) mogu se nabaviti preko sajta https://festival.bitef.rs/. Ukoliko niste u mogućnosti da obavite onlajn kupovinu, ulaznice možete kupiti na blagajni Bitef teatra (adresa: Skver Mire Trailović br. 1) sat vremena pre početka predstave.

Blagajna će raditi sat vremena pred početak svake predstave, kada se mogu kupiti ulaznice ukoliko ih bude. Savetujemo da svoje ulaznice kupite onlajn.

Cena pojedinačne ulaznice za predstave Dolina jeze i Biti Arijela F je 2000 dinara, dok su za onlajn kupovinu određeni popusti od 10 do 20 posto (1600 i 1800 rsd).

Kontakt blagajne:
mejl: [email protected] ili telefon: +381 69 899 24 00

Otvorena scena Bitefa - Skver Mire Trailović  

Celokupan program Bitefa, glavni i prateći program publici će biti dostupan na otvorenoj sceni Bitefa na Skveru Mire Trailović, gde je postavljen veliki ekran, bina i gledalište. Na ekranu će se emitovati snimci predstava iz glavnog programa, u isto vreme kada se predstava izvodi u sali. Na otvorenoj sceni održaće se otvaranje festivala i drugi prateći programi u skladu sa repertoarom Bitef-Prologa. Ulaz na sva dešavanja na Skveru Mire Trailović je besplatan.

Jutjub kanal Bitef festival

Celokupan program Bitef-Prologa moći će da se prati uživo i na Jutjub kanalu Bitefa.

Repertoar i program Bitefa pogledajte i preuzmite na linku ovde.