фото: Јово Марјановић
фото: Јово Марјановић

Сала Битеф театра

Уз купљену улазницу у сали Битеф театра публика ће моћи да ужива у “живом” позоришту, односно присуствује извођењу представа главног програма Долина језе и Бити Аријела Ф у сали Битеф театра. Kапацитет гледалишта у сали је смањен, у складу са хигијенско-епидемиолошким мерама и спровођењем протокола.

Улазнице за представе главног програма (које се приказују у сали Битеф театра) могу се набавити преко сајта https://festival.bitef.rs/. Уколико нисте у могућности да обавите онлајн куповину, улазнице можете купити на благајни Битеф театра (адреса: Сквер Мире Траиловић бр. 1) сат времена пре почетка представе.

Благајна ће радити сат времена пред почетак сваке представе, када се могу купити улазнице уколико их буде. Саветујемо да своје улазнице купите онлајн.

Цена појединачне улазнице за представе Долина језе и Бити Аријела Ф је 2000 динара, док су за онлајн куповину одређени попусти од 10 до 20 посто (1600 и 1800 рсд).

Контакт благајне:
мејл: [email protected] или телефон: +381 69 899 24 00

Отворена сцена Битефа - Сkвер Мире Траиловић  

Целокупан програм Битефа, главни и пратећи програм публици ће бити доступан на отвореној сцени Битефа на Скверу Мире Траиловић, где је постављен велики екран, бина и гледалиште. На екрану ће се емитовати снимци представа из главног програма, у исто време када се представа изводи у сали. На отвореној сцени одржаће се отварање фестивала и други пратећи програми у складу са репертоаром Битеф-Пролога. Улаз на сва дешавања на Скверу Мире Траиловић је бесплатан.

Јутјуб канал Битеф фестивал

Целокупан програм Битеф-Пролога моћи ће да се прати уживо и на Јутјуб каналу Битефа.

Репертоар и програм Битефа погледајте и преузмите на линку овде.